ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ | ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ | ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ | ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ | ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Τι είναι η κλασική ομοιοπαθητική ιατρική
Πέτρος Κράχτης, κλασική ομοιοπαθητική ιατρική, ολιστική ιατρική, ρευματολόγος Λάρισα, ομοιοπαθητικός Λάρισα
18080
page-template-default,page,page-id-18080,page-child,parent-pageid-17609,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Τι είναι η Ρεφλεξολογία;

Είναι μια φυσική μέθοδος που αντιμετωπίζει το άτομο σαν ολότητα, επιφέροντας ισορροπία στο σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά, τα οποία αντιστοιχούνε σε στα διάφορα όργανα και συστήματα του σώματός μας.

Ο Ρεφλεξολόγος, ασκώντας ειδικές πιέσεις και χειρισμούς στα αντανακλαστικά αυτά σημεία, διεγείρει τη δύναμη υγείας του οργανισμού με σκοπό την αυτό-θεραπεία του. Πρόκειται για μια συμπληρωματική μέθοδο εξισορρόπησης. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική αγωγή, αυξάνοντάς τα αποτελέσματά της.

Σε ποιες καταστάσεις βοηθάει η Ρεφλεξολογία;

Υποστηρίζει τον οργανισμό σε καταστάσεις άγχους και στρες, πονοκεφάλους, μυοσκελετικά προβλήματα, αυπνία, ευερέθιστο έντερο, δυσκοιλιότητα, προβλήματα περιόδου κα. Βελτιώνει τη κυκλοφορία, βοηθάει στην αποβολή τοξινών, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, οδηγεί σε βαθιά χαλάρωση.

Ποιοι μπορούνε να ωφεληθούνε από τη Ρεφλεξολογία;

Χωρίς εξαίρεση όλες οι ηλικίες, από μωρά μέχρι άτομα τρίτης ηλικίας. Είναι τελείως φυσική και χωρίς παρενέργειες μέθοδος.

Υγείας Δύναμη logo
Ρεφλεξολογία μια φυσική μέθοδος που αντιμετωπίζει το άτομο σαν ολότητα επιφέροντας ισορροπία στο σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο