ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ | ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ | ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ | ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Υπηρεσίες Φυσικής Αγγειακής Ρύθμισης Ιατρού Ρευματολόγου Ομοιοπαθητικού Πέτρου Κράχτη
Φυσική Αγγειακή Ρύθμιση, Ομοιοπαθητική, Ολιστική Ιατρική
17620
page-template-default,page,page-id-17620,page-child,parent-pageid-17609,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Φυσική αγγειακή ρύθμιση

Φυσική Αγγειακή Ρύθμιση - Πέτρος Κράχτης
Φυσική Αγγειακή Ρύθμιση - Πέτρος Κράχτης
Φυσική Αγγειακή Ρύθμιση - Πέτρος Κράχτης

Στη Φυσική Αγγειακή ρύθμιση χρησιμοποιούμε μια συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας (BEMMER technology) η οποία παράγει μια  ηλεκτρομαγνητική ταλάντωση πολύ χαμηλής ισχύος κι ενός  συγκεκριμένου τύπου συχνότητας και η οποία έχει την ικανότητα να προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων με αποτέλεσμα μεγάλη βελτίωση της κυκλοφορίας του άρα και της παροχής οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους ιστούς και τα όργανα του σώματος σας.

H δράση της συσκευής είναι στο επίπεδο της μικροκυκλοφορίας του αίματος που είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα του κυκλοφορικού συστήματος. Αφορά τα μικρά και τα πολύ μικρά αγγεία και αποτελεί το 74% του συνολικού κυκλοφορικού συστήματος επιτελώντας μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών σε τρισεκατομμύρια κύτταρα ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την απομάκρυνση από αυτά τω μεταβολικών τους προιόντων.

Για τους παραπάνω λόγους, η εξασφάλιση λειτουργικής μικρο-κυκλοφορίας είναι απαραίτητη προυπόθεση για όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στον οργανισμό και που απαιτούν την αναγκαία παροχή ενέργειας : αναδόμηση, αποκατάσταση, ανάπτυξη και πολλαπλασιασμός των κυττάρων. Είναι προφανές ότι η λειτουργική μικρό-κυκλοφορία επηρεάζει ευνοικά τον κυτταρικό μεταβολισμό και κατά συνέπεια την επιτάχυνση και υποβοήθηση της θεραπείας σας.

Βρίσκει εφαρμογές σε καταστάσεις όπως: χρόνιος πόνος, αποκατάσταση από τραυματισμούς και κακώσεις, χρόνια εκφυλιστικά νοσήματα του μυοσκελετικού συστήματος, οστεοπόρωση, χρόνιες μεταβολικές διαταραχές, χρόνια κόπωση, περιφερική αγγειοπάθεια, διαταραχές περιφερικών νεύρων και άλλα.