ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ | ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ | ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ | ΒΙΟΦΥΣΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΒΙΟΦΥΣΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
17760
page-template-default,page,page-id-17760,page-child,parent-pageid-17184,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Ολιστική Θεραπευτική Αντιμετώπιση

Περιλαμβάνει
  1. Διέγερση αποτοξινωτικών οργάνων και συστημάτων με σκοπό την αποτοξίνωση.
  2. Εξισορρόπηση των λειτουργικών συστημάτων του οργανισμού.
  3. Απομάκρυνση επιβαρύνσεων και εμποδίων στη θεραπεία.
  4. Διέγερση των αυτό-ρυθμιστικών συστημάτων του οργανισμού που συνιστούν τη «δύναμη Υγείας» μέσα του ώστε να κινητοποιηθεί η αυτό-θεραπευτική διαδικασία.
Στο κέντρο ολιστικής ιατρικής «ΥΓΕΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ» τα παραπάνω πραγματοποιούνται με:

1.Τη θεραπευτική διατροφή

2.Την χρήση ιατρικών συμπληρωμάτων-ορθοκυτταρικών σκευασμάτων

3.Τη χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων

4.Τη βιοφυσική ρύθμιση

5.Τη φυσική αγγειακή ρύθμιση

  1. Η θεραπευτική διατροφή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και τα ευρήματα πιθανών τροφικών δυσανεξιών ή άλλων διαταραχών της εντερικής χλωρίδας, όπως καταγράφονται στο βιοφυσικό έλεγχο.
  2. Τα ιατρικά συμπληρώματα υποβοηθούν τη διέγερση της αποτοξίνωσης και άλλων υποστηρικτικών μηχανισμών της θεραπείας.
  3. Η ομοιοπαθητική αγωγή βασίζεται στην εξατομίκευση των συμπτωμάτων σας και αποσκοπεί στη διέγερση των αυτο-ρυθμιστικών συστημάτων του οργανισμού σας με σκοπό την αυτό-ίαση.
  4. Στη βιοφυσική ρύθμιση χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας τη τεχνολογία BICOM της εταιρίας REGUMED. Πρόκειται για ένα μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας, πολύ εξελιγμένης ιατρικής τεχνολογίας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Συνδέεστε με ειδικά ηλεκτρόδια εισόδου με το μηχάνημα, το οποίο έτσι καταγράφει πολύ ευαίσθητες ηλεκτρικές διακυμάνσεις του οργάνου ή του συστήματος που χρειάζεται να εξισορροπηθεί. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να δώσετε κοινά βιολογικά υλικά (ούρα, κόπρανα, σάλιο, αίμα), τα οποία επίσης τοποθετούνται σε ειδικά ηλεκτρόδια εισόδου. Όλες οι πληροφορίες των ηλεκτρικών αυτών ταλαντώσεων εισάγονται στο μηχάνημα το οποίο διαθέτει ειδικό φίλτρο. Εκεί διαχωρίζει τις αρμονικές από τις δυσαρμονικές ταλαντώσεις. Τις μεν αρμονικές τις επιστρέφει στο σώμα ενισχυμένες μέσω ενός άλλου ειδικού ηλεκτροδίου, ενώ τις δυσαρμονικές τις αντιστρέφει οπότε και τις εξουδετερώνει. Έτσι τα συστήματα του οργανισμού εξισορροπούνται με την ενίσχυση των αρμονικών και την εξουδετέρωση των δυσαρμονικών ταλαντώσεων. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη επιτάχυνση και υποβοήθηση της θεραπείας.
  5. Στη φυσική αγγειακή ρύθμιση χρησιμοποιούμε μια συσκευή παραγωγής ηλεκτρομαγνητικής ταλάντωσης πολύ χαμηλής ισχύος κι ενός συγκεκριμένου τύπου συχνότητας που έχει την ικανότητα να προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων του αίματος με αποτέλεσμα μεγάλη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος άρα και της παροχής οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους ιστούς και τα όργανα του σώματος σας. Αυτό επηρεάζει ευνοικά τον κυτταρικό μεταβολισμό και κατά συνέπεια την επιτάχυνση και υποβοήθηση της θεραπείας σας. Είναι μια συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας της εταιρίας BEMMER.