ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ | ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ | ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ | ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ | ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
Βιογραφικό Ιατρού Ομοιοπαθητικού Ρευματολόγου Πέτρου Κράχτη
Πέτρος Κράχτης, ομοιοπαθητική ιατρική, ολιστική ιατρική, βιογραφικό Κράχτη, ρευματολόγος Λάρισα, ομοιοπαθητικός Λάρισα
16606
page-template-default,page,page-id-16606,page-child,parent-pageid-17119,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Βιογραφικό Ιατρού

Ιατρός - Πέτρος Κράχτης

Ο ιατρός Πέτρος Κράχτης

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σαν οπλίτης ιατρός.

Εκπαιδεύτηκε στη συμβατική ιατρική, στην ειδικότητα της Ρευματολογίας, στη Ρευματολογική κλινική του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποίησε συμπληρωματική άσκηση στο Γηριατρικό ιατρείο της Β΄ Παθολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών, Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής.

Εκπαιδεύτηκε στη κλασική Ομοιοπαθητική ακολουθώντας το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, πιστοποιημένο από την Εuropean Commity of Homeopathy (E.C.H.).

Έλαβε συμπληρωματική ομοιοπαθητική εκπαίδευση στο θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της  Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής (Δ.Α.Κ.Ο.) στην Αλόνησο, με υπεύθυνο εκπαίδευσης το Γ.Βυθούλκα.

Συμμετείχε σε Ομοιοπαθητικά συνέδρια και σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ασκεί ομοιοπαθητική από το 1996. Αρθρογραφεί και δίνει διαλέξεις για την προαγωγή της Κλασικής Ομοιοπαθητικής σε πόλεις της Ελλάδος.

Είναι εκ των βασικών συνιδρυτών της Εταιρίας Μελέτης και Διάδοσης Κλασικής Ομοιοπαθητικής (Ε.ΜΕ.Δ.Κ.Ο.).

Υπήρξε ο βασικός οργανωτής της πρώτης επιστημονικής ιατρικής ημερίδας της Ε.Ε.Ο.Ι. στη Λάρισα, καθώς και του πρώτου εκπαιδευτικού ομοιοπαθητικού  σεμιναρίου της  Ε.Ε.Ο.Ι. για επιστήμονες του κλάδου υγείας στη Λάρισα.

Συμμετέχει ως εκπαιδευτής στο πρόγραμμα σπουδών της Ε.Ε.Ο.Ι.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ιατρικής προσέγγισης των ασθενών του, εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο Βιοφυσικής Ρύθμισης BICOM, στην Ελλάδα και στη Γερμανία, την οποία ασκεί επί 7ετία.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρίας Εθνοφαρμακολογίας και της Ελληνικής Εταιρίας Βιοφυσικής Ρύθμισης.

Ζει και εργάζεται στη Λάρισα.

Κέντρο Ομοιοπαθητικής Πέτρος Κράχτης