ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ | ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ | ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ | ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ | ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Διεπιστημονική υποστήριξη Ιατρού Ρευματολόγου Ομοιοπαθητικού Πέτρου Κράχτη
Πέτρος Κράχτης, ολιστική ιατρική, ομοιοπαθητικός Λάρισα, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές, οδοντίατροι
16664
page-template-default,page,page-id-16664,page-child,parent-pageid-17119,mega-menu-top-navigation,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Διεπιστημονική Υποστήριξη

Το Ιατρικό μας κέντρο συνεργάζεται με ομάδα επιστημόνων για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Διατροφολόγοι

Υποστήριξη
σε προβλήματα μεταβολισμού

Ψυχολόγοι

Ψυχολογική υποστήριξη

Φυσιοθεραπευτές

Υποστήριξη
σε μυοσκελετικά προβλήματα

Οδοντίατροι

Υποστήριξη
σε οδοντιατρικά - στοματολογικά προβλήματα

Τα προβλήματα υγείας ενός ανθρώπινου οργανισμού δυνατόν να καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα, από απλές λειτουργικές διαταραχές μέχρι και βλάβες με υποκείμενη σοβαρή παθοφυσιολογική -οργανική-παθολογοανατομική διαταραχή. Είναι επίσης δυνατόν να αφορούν οποιοδήποτε από τα τρία επίπεδα του οργανισμού, το διανοητικό, το συγκινησιακό και το διανοητικό.

Σκοπός μας στο ιατρείο αυτό, είναι να σας βοηθήσουμε με τρόπο ολιστικό, ασφαλή και αποτελεσματικό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, με απόλυτο σεβασμό στο εξατομικευμένο πρόβλημά σας.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει προϋποθέσεις επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ του ιατρείου μας και επιστημόνων άλλων συναφών επιστημονικών κλάδων, με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη της υγείας σας με το πιο ολιστικό τρόπο.

Για δύσκολα και επίμονα προβλήματα μεταβολισμού, υπάρχει συνεργασία με έμπειρο διατροφολόγο που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά στην ομοιοπαθητική θεραπεία σας.

Για προβλήματα συγκινησιακής φύσης, που απαιτούν ιδιαίτερη ψυχολογική υποστήριξη, ή σε εντοπισμό ψυχικών συγκρούσεων που έχουν ανακύψει κατά τη πορεία της ομοιοπαθητικής θεραπείας και που η επίλυσή τους θα βοηθήσει κατά πολύ την απρόσκοπτη πρόοδό της, υπάρχει συνεργασία με ικανούς και έμπειρους ψυχολόγους, είτε ψυχοθεραπευτές, είτε οικογενειακούς συμβούλους.

Ειδικά για προβλήματα μυοσκελετικά, υπάρχει συνεργασία με φυσικοθεραπευτήριο εξειδικευμένο σε εναλλακτικές τεχνικές, με χρήση χειροπρακτικής και άλλων ειδικών υποβοηθητικών χειρισμών θεραπευτικής χειρομάλαξης, καθώς επίσης και με εξειδικευμένο γυμναστήριο.

Τέλος για προβλήματα οδοντιατρικής-στοματολογικής φύσης, υπάρχει συνεργασία με έμπειρους οδοντιάτρους, που διαθέτουν την ολιστική αντίληψη στην προσέγγιση του ομοιοπαθητικού ασθενή, έχουν λάβει τη κατάλληλη εκπαίδευση και θα υποστηρίξουν από τη πλευρά τους με το καλύτερο τρόπο την κλασική ομοιοπαθητική θεραπεία σας.